Ev > Ürünler > Yazdırılan keçe halı > Dijital baskı 3D kapalı kat halı özelleştirilmiş

Dijital baskı 3D kapalı kat halı özelleştirilmiş

    Ödeme şekli: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. sipariş: 5000 Square Meter
    Teslim süresi: 15 Gün

Temel bilgi

Malzeme: Kimyasal Elyaf

kullanım: Dış mekan, Dekorasyon, Ev, Egzersiz

teknik: Sigara dokuma

Kalınlık: 10mm

dizayn: Modern

özellik: Kırışıklık Dirençli, Kaymaz, Korozyona dayanıklı, Anti-Bakteri

Ürün Formu: Halı

Yükleme konumu: Zemin Halı

Material: 100% Polyester

Back: PVC/EVA/Silicone Dots

Technics: Digital Printing

Size: Customized

Design: Pattern

OEM: ACCEPTABLE

Additional Info

Ambalaj: Plastik Çanta içinde dışında karton

Verimlilik: 5000 SQM per Day

Marka: Kuğu Gölü

Ulaşım: Ocean,Land,Air

Menşe yeri: Jiangsu / Çin

Yetenek kaynağı: 000 SQM per Day

Sertifika: ISO9001

Ürün Açıklaması

Özelleştirilmiş dijital baskı 3D kapalı kat halı

Product Information

Material 

100% polyester

Weight

1100g/sqm, 1200g/sqm or customized

Backing Material

Non woven fabric PVC / EVA / Silicone Dots

Size

Customized

Design

Modern, Pattern or customized

Color

Customized


Hızlı Q & A

1. soru: nedir sizin Minimum sipariş ADEDİ?

Cevap: TEK parça!

2. soru: sınırlama var mı boyutu?

Cevap: bizim özel Logo paspas 40, 60, 70, 83, 103, 136, standart genişlikleri, gel 200cm. Yapabileceğimiz en fazla DÖRT METREgenişliğidir!

3. soru: orada arka plan rengini renk değerleri tam vardır?

Cevap: renk tablosu renk (RGB ve Pantone) tam olarak tanımlanması için bireysel paspasınızın (arka plan aynı zamanda cinayet sebebi) için renk değerlerini bulabilirsiniz. Diğer renkleri veya 4c-baskı da uygulanabilir.

4. soru: nasıl bir logo mat yapmak için dosya isteği bir?

Cevap: JPG, TIF, PSD veya EPS, BMP, PCX. Tüm düzenleri daha büyük, daha iyi.

5. soru: kaç rengi kabul edebilir?

Cevabı: 12.

6. soru: ne dersin nakliye?

Yanıt: Biz genellikle 50 kg'dan 50-250 kg hava, Express tarafından aşağıda üzerinde 250 kg deniz öneririz.


Detay görüntüleri

Carpet 1

carpet 2

carpet back


Hızlı Q & A
1. soru: Senin minimum sipariş ADEDİ nedir?
Cevap: 1 ton!

2. soru: test örneği var mı?
Cevap: Evet. Biz örnekleri test ve kalite kontrol sağlamak mutluyuz, karışık örnek emirdir dairemiz

3. soru: OEM veya ODM kaynağı?
Cevap: emin. Logonuzu ürünlerde yazdırarak gösterebilir,

4. soru: Tırnak koşulları nedir?
Cevap: Biz EXW, FOB, CIF, CFR, DDP, vb kabul edin. Sen-ebilmek seçmek belgili tanımlık bir hangi en uygun ve uygun maliyetli sizin için.

5. soru: ne dersin nakliye?
Cevap: Biz genellikle 50 kg'dan 50-250 kg hava, Express tarafından aşağıda üzerinde 250 kg deniz öneririz.


Hakkımızda
SUZHOU KUĞU GÖLÜ HİSSETTİM LTD. Şti., 1996 yılından bu yana tekstil ürünleri üretmektedir.
KUĞU GÖLÜ üretici ile tam içinde ev tasarımı, yeteneklerini geliştiriyor ve iğne üreten sigara dokuma kumaşlar, ev tekstili halı ve endüstriyel ısıya dayanıklı keçe yumruk attı. Son zamanlarda sigara dokuma üretim hatları 6 kümesi var, 20 halı üretim hatları ve 5 Sanayi üretim hatları, 2 anti noktalı kayma makineleri (Çince en geniş makine noktalı) hissettim.
KUĞU GÖLÜ bir lider üreticisi ve sigara dokuma kumaş tedarikçi kaliteli İğne delikli, Ürünlerimiz uygulamış olan ev tekstili, İnşaat Mühendisliği, nakliye, inşaat, hazır giyim endüstrisi. Sigara dokuma kumaş üretim iğne yıllardır deneyimi üzerinde yumruk.


Ambalaj & teslimat
Plastik torba shrink / Poli Çanta / karton / palet.
Halı ve müşteri gereksinimleri boyutuna bağlıdır.
OEM kabul edilebilir olduğunu.
Genellikle 50 kg'dan 50-250 kg hava, Express tarafından aşağıda üzerinde 250 kg deniz öneririz.
500 metrekare içinde biz ilk para aldıktan sonra 7 gün ile teslim düzenleyecektir.

Bizim hizmet

Ücretsiz örnek kalite değerlendirme için sağlanabilir.
Profesyonel ve deneyimli teknik yardım ve hizmet temin edilebilir.
Daha az 50000 metre karelik sipariş için sağlama süresi 7 günden daha az olur.

Ürün kategorileri : Yazdırılan keçe halı

Ürün resimleri

  • Dijital baskı 3D kapalı kat halı özelleştirilmiş
Bu tedarikçi için e-posta
  • *Konu:
  • *İletileri:
    Mesaj 20-8000 karakter arasında olmalıdır
Tedarikçi ile iletişim?Tedarikçi
Jo Xu Ms. Jo Xu
Senin için ne yapabilirim?
Tedarikçi başvurun