Ev > Ürünler > Yazdırılan keçe halı > Dijital baskı dekorasyon halı hissettim

Dijital baskı dekorasyon halı hissettim

    Ödeme şekli: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. sipariş: 5000 Square Meter
    Teslim süresi: 15 Gün

Temel bilgi

Malzeme: Kimyasal Elyaf

kullanım: Egzersiz, Dış mekan, Dekorasyon, Ev

teknik: Sigara dokuma

Kalınlık: 10mm

dizayn: Modern

özellik: Kırışıklık Dirençli, Anti-Bakteri, Korozyona dayanıklı, Kaymaz

Ürün Formu: Halı

Yükleme konumu: Zemin Halı

Size: Customized

Material: 100% Polyester

OEM: ACCEPTABLE

Back: PVC/EVA/Silicone Dots

Technics: Digital Printing

Design: Pattern

Additional Info

Ambalaj: Plastik Çanta içinde dışında karton

Verimlilik: 5000 SQM per Day

Marka: Kuğu Gölü

Ulaşım: Ocean,Land,Air

Menşe yeri: Jiangsu / Çin

Yetenek kaynağı: 000 SQM per Day

Sertifika: ISO9001

Ürün Açıklaması

Dijital baskı dekorasyon halı hissettim

Product Information

Material 

100% polyester

Thickness

3-8mm

Backing Material

Non woven fabric with PVC / EVA / Silicone Dots

Size

40x60, 45x75, 50x80, 45x110, 45x120cm or Customized

Design

Modern, Pattern or customized

Color

Pantone color card, CMYK(4colors process), full color printing

  • Tam renkli gelişmiş Jet dijital baskılı ekipman;
  • Benzersiz yazdırılmış teknoloji ile moda deseni ile solmaya önlemek;
  • Kolay temizlenir. Hızlı bir şekilde kuru. İyi taşınabilirlik. De aklamak;
  • İle Anti Slip destek;
  • Yüksek kalite NBR destek-kaymayan etkili olur;
  • Antistatik, Anti-bakteri, küf geçirmez, çocuk için lütfen;
  • Suya dayanıklı, petrol dayanıklı ve leke dayanımı.


Detay görüntüleri

Carpet 1

carpet 2

carpet back


Q & A

1. soru: minimum sipariş miktarı yoktur?
Cevap: Hayır, biz tek parça başlangıç üretmek. 100sqm ya da daha fazla üretim için ideal bir miktar olurdu.

2. soru: bir logo mat için boyutu nedir?
Cevap: bizim özel Logo paspas 40, 60, 70, 83, 103, 136, standart genişlikleri, gel 200 cm. özel genişlikleri ve şekilleri vardır bir surcharge tabi.

3. soru: orada arka plan rengini renk değerleri tam vardır?
Cevap: renk tablosu renk (RGB ve Pantone) tam olarak tanımlanması için bireysel paspasınızın (arka plan aynı zamanda cinayet sebebi) için renk değerlerini bulabilirsiniz. Diğer renkleri veya 4c-baskı da uygulanabilir.

4. soru: grafik tasarım ne?
Cevap: dışında başka bir şey sipariş logo veya metin mindere mümkün olduğunca büyük ortalanır. Logo veya metin renkleri bizim Standart renk tablosu-mümkün olduğunca logo renkleri benzer olarak seçilir. Mat için orijinal renk logo istemiyorsanız, başka bir kodla bizim renk tablosu seçebilirsiniz.

5. soru: nasıl bir logo mat yapmak için dosya isteği bir?
Cevap: görüntü dosyaları: JPG, TIF, PSD ya da EPS; BMP, PCX, taranmış görüntüleri (en az 300 DPI, parlak, minimum 10x15cm). 
Lütfen Not: tüm düzenleri üretilen ortalanmış ve gibi büyük Eğer aksi takdirde sipariş değil mümkündür. Bazen düzenleri üretim süreci için adapte zorunda. Genellikle bu uyarlamalar metni etkiler. Harfler mindere okunabilir olması için en az 4 cm olmak zorunda. Küçük kontrast, örneğin deniz ve kara ile çok benzer renk kombinasyonları kaçının.

6. soru: paspaslar iş baskısı nasıl?
Cevap: boş paspaslar temelde beyazdır. Onlar ihtiyaçlarına göre bireysel tasarım baskılı. Mürekkep Püskürtmeli Baskı için oldukça benzer bir yöntemdir. Bu nedenle lütfen kullanılabilir yüzeyiniz ve yayın gerekçesi çok doğru kontrol edin.

7. soru: paspaslar bir kenar var mı?
Cevap: paspaslar her zaman bir mat kenar olmadan istediğiniz dışında kauçuk, yapılan bir kenar vardır. Bu kenar nedeniyle mat açık yere yatıyor. Sert bir malzemedir; paspaslar frazzled olmadan kesilebilir. Bu güçlük tehlikesi nedeniyle olası, ancak önerilmez.

8. soru: kaç rengi kabul edebilir?
Cevap: bizim paspaslar 12 renk yazdırılabilir ve belgili tanımlık fiyat aynı olursa olsun orada bir renk veya 12 renk olmasıdır.



Bizim hizmet

Ücretsiz örnek kalite değerlendirme için sağlanabilir.

Profesyonel ve deneyimli teknik yardım ve hizmet sunulabilir.

Daha az 50000 metrekare, sipariş için sağlama süresi 7 günden az olur .


Ürün kategorileri : Yazdırılan keçe halı

Ürün resimleri

  • Dijital baskı dekorasyon halı hissettim
Bu tedarikçi için e-posta
  • *Konu:
  • *İletileri:
    Mesaj 20-8000 karakter arasında olmalıdır
Tedarikçi ile iletişim?Tedarikçi
Jo Xu Ms. Jo Xu
Senin için ne yapabilirim?
Tedarikçi başvurun