Ev > Ürünler > Yazdırılan keçe halı > 3D döşeme Mat özel mutfak Mat yazdırma

3D döşeme Mat özel mutfak Mat yazdırma

    Ödeme şekli: L/C,T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. sipariş: 1 Square Meter
    Teslim süresi: 10 Gün

Temel bilgi

Malzeme: Polyester / Viskon

kullanım: Ayakkabı, giysi, Ev tekstili

özellik: Antibakteriyel, Nefes, Çevre Dostu

model: Sade

teknik: İğne-Delikli

genişlik: 58/60"

sınıf: İthal

OEM: ACCEPTABLE

Additional Info

Ambalaj: Plastik Çanta içinde Poli çanta dışında

Verimlilik: 1000 sqm per day

Marka: Kuğu Gölü

Ulaşım: Ocean,Land,Air

Menşe yeri: Jiangsu / Çin

Yetenek kaynağı: 2500 sqm per day

Sertifika: ISO9001

Ürün Açıklaması

3D döşeme Mat özel baskı mutfak Mat


Üç Kendi TASARIM almak için adım

1. Adım: Tasarımınızı bize gönderin!

Adım 2: KENDİ KUMAŞ bizim özel serisinden seçerseniz!

Adım 3: anti-kayma olmayan dokuma yedekleme hakkında KENDİ NOKTA DESENİ seçin!


Q & A

1. soru: minimum sipariş miktarı yoktur?
Cevap: Hayır, biz tek parça başlangıç üretmek. Üretim için ideal bir miktar 100sqm ya da daha fazla olacaktır.

2. soru: bir logo mat için boyutu nedir?
: Cevap bizim özel Logo paspas 40, 60, 70, 83, 103, 136, standart genişlikleri, 200 cm. özel genişlikleri ve şekilleri vardır bir surcharge tabi.

3. soru: orada arka plan rengini renk değerleri tam vardır?
Cevap: renk tablosu renk değerleri renk (RGB ve Pantone) tam olarak tanımlanması için bireysel paspasınızın (arka plan aynı zamanda cinayet sebebi) için bulabileceğiniz. Diğer renkleri veya 4c-baskı da uygulanabilir.

4. soru: grafik tasarım ne?
Cevap: dışında başka bir şey sipariş logo veya metin mindere mümkün olduğunca büyük ortalanır. Logo veya metin renkleri bizim Standart renk tablosu-mümkün olduğunca logo renkleri benzer olarak seçilir. Mat için orijinal renk logo istemiyorsanız, başka bir kodla bizim renk tablosu seçebilirsiniz.

5. soru: nasıl bir logo mat yapmak için dosya isteği bir?
Cevap: Resim dosyaları: JPG, TIF, PSD ya da EPS; BMP, PCX, taranmış görüntüleri (en az 300 DPI, parlak, minimum 10x15cm).
Lütfen dikkat: tüm düzenleri üretilen ortalanmış ve gibi büyük Eğer aksi takdirde sipariş değil mümkündür. Bazen düzenleri üretim süreci için adapte zorunda. Genellikle bu uyarlamalar metni etkiler. Harfler mindere okunabilir olması için en az 4 cm olmak zorunda. Küçük kontrast, örneğin deniz ve kara ile çok benzer renk kombinasyonları kaçının.

6. soru: paspaslar iş baskısı nasıl?
Cevap: Boş paspaslar temelde beyazdır. Onlar ihtiyaçlarına göre bireysel tasarım baskılı. Mürekkep Püskürtmeli Baskı için oldukça benzer bir yöntemdir. Bu nedenle sizin mevcut yüzey ve yayın gerekçesi çok düzgün bir biçimde gözden geçirin.

7. soru: paspaslar bir kenar var mı?
Cevap: Paspaslar her zaman bir mat kenar olmadan istediğiniz dışında kauçuk, yapılan bir kenar vardır. Bu kenar nedeniyle mat açık yere yatıyor. Sert bir malzemedir; paspaslar frazzled olmadan kesilebilir. Bu güçlük tehlikesi nedeniyle olası, ancak önerilmez.

8. soru: kaç rengi kabul edebilir?
Cevap: Bizim paspaslar 12 renk yazdırılabilir ve belgili tanımlık fiyat aynı olursa olsun orada bir renk veya 12 renk olmasıdır.


Avantajları


  • Tam renkli gelişmiş Jet dijital baskılı ekipman;
  • Benzersiz yazdırılmış teknoloji ile moda deseni ile solmaya önlemek;
  • Kolay temizlenir. Hızlı bir şekilde kuru. İyi taşınabilirlik. De aklamak;
  • İle Anti Slip destek;
  • Yüksek kalite NBR destek-kaymayan etkili olur;
  • Antistatik, Anti-bakteri, küf geçirmez, çocuk için lütfen;
  • Suya dayanıklı, petrol dayanıklı ve leke dayanımı.

Detay görüntüleri

Floor Mat


Hakkımızda
SUZHOU KUĞU GÖLÜ HİSSETTİM LTD. Şti., 1996 yılından bu yana tekstil ürünleri üretmektedir.
KUĞU GÖLÜ üretici ile tam içinde ev tasarımı, yeteneklerini geliştiriyor ve iğne üreten sigara dokuma kumaşlar, ev tekstili halı ve endüstriyel ısıya dayanıklı keçe yumruk attı. Son zamanlarda sigara dokuma üretim hatları 6 kümesi var, 20 halı üretim hatları ve 5 Sanayi üretim hatları, 2 anti noktalı kayma makineleri (Çince en geniş makine noktalı) hissettim.
KUĞU GÖLÜ bir lider üreticisi ve sigara dokuma kumaş tedarikçi kaliteli İğne delikli, Ürünlerimiz uygulamış olan ev tekstili, İnşaat Mühendisliği, nakliye, inşaat, hazır giyim endüstrisi. Sigara dokuma kumaş üretim iğne yıllardır deneyimi üzerinde yumruk.


Hızlı Q & A
1. soru: Senin minimum sipariş ADEDİ nedir?
Cevap: 1 ton!

2. soru: test örneği var mı?
Cevap: Evet. Biz örnekleri test ve kalite kontrol sağlamak mutluyuz, karışık örnek emirdir dairemiz

3. soru: OEM veya ODM kaynağı?
Cevap: emin. Logonuzu ürünlerde yazdırarak gösterebilir,

4. soru: Tırnak koşulları nedir?
Cevap: Biz EXW, FOB, CIF, CFR, DDP, vb kabul edin. Sen-ebilmek seçmek belgili tanımlık bir hangi en uygun ve uygun maliyetli sizin için.

5. soru: ne dersin nakliye?
Cevap: Biz genellikle 50 kg'dan 50-250 kg hava, Express tarafından aşağıda üzerinde 250 kg deniz öneririz.

Ambalaj ve teslimat
Plastik torba shrink / Poli Çanta / karton / palet.
Halı ve müşteri gereksinimleri boyutuna bağlıdır.
OEM kabul edilebilir olduğunu.
Genellikle 50 kg'dan 50-250 kg hava, Express tarafından aşağıda üzerinde 250 kg deniz öneririz.
500 metrekare içinde biz ilk para aldıktan sonra 7 gün ile teslim düzenleyecektir.


Bizim hizmet

Ücretsiz örnek kalite değerlendirme için sağlanabilir.

Profesyonel ve deneyimli teknik yardım ve hizmet sunulabilir.

Daha az 50000 metrekare, sipariş için sağlama süresi 7 günden az olur .

Ürün kategorileri : Yazdırılan keçe halı

Ürün resimleri

  • 3D döşeme Mat özel mutfak Mat yazdırma
Bu tedarikçi için e-posta
  • *Konu:
  • *İletileri:
    Mesaj 20-8000 karakter arasında olmalıdır
Tedarikçi ile iletişim?Tedarikçi
Jo Xu Ms. Jo Xu
Senin için ne yapabilirim?
Tedarikçi başvurun