Ev > Ürünler > Yazdırılan keçe halı > Canlı yer halı paspası özel baskılı

Canlı yer halı paspası özel baskılı

    Ödeme şekli: L/C,T/T,Paypal
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Min. sipariş: 1 Square Meter
    Teslim süresi: 10 Gün

Temel bilgi

Malzeme: Polyester / Viskon

kullanım: giysi, Ev tekstili

özellik: Güve yemez, Antibakteriyel, Nefes, Çevre Dostu

model: Sade

teknik: İğne-Delikli

genişlik: 58/60"

sınıf: İthal

OEM: ACCEPTABLE

Additional Info

Ambalaj: Plastik Çanta içinde Poli çanta dışında

Verimlilik: 1000 sqm per day

Marka: Kuğu Gölü

Ulaşım: Ocean,Land,Air

Menşe yeri: Jiangsu / Çin

Yetenek kaynağı: 2500 sqm per day

Sertifika: ISO9001

Ürün Açıklaması

Canlı yer halı paspası özel baskılı


Backing

Needle Punched Nonwoven Fabric

Style

Solid, Pattern, 3D effect 

Material

100% polyester, pvc

Pile Height

5mm

Size


100x150cm, 46*76cm,40*60cm,60*90cm,120*180cm, 100*160cm


120*180cm,160x240cm,or customized size

Technic

Printing

Color

Mixed color

Packing

Rolled in pp bag

Use

Home, Hotel, Bedroom, Prayer, Outdoor, Decorative, Washroom

Certification

SGS,BV,TUV

MOQ

100 square meters

Loading port

 Shanghai China

Production  Period        

15 days

Sample

Can be provided for quality evaluation

Advantages

  • Advanced Full Color Jet Digital Printed Equipment;
  • With unique printed tech, prevent fading with fashion pattern;
  • Easy to clean. Dry quickly. Good wearability. Launder Well;
  • With Anti Slip Backing;
  • High Quality NBR backing is Slip-resistant effectively;
  • Antistatic, Anti-bacterial, Mildew proof, kindly to child;
  • Waterproof, oil-proof and stain resistance.



Detay görüntüleri
Printed Carpet

Q&A
1. soru: minimum sipariş miktarı yoktur?
Cevap: Hayır, biz tek parça başlangıç üretmek. 100sqm ya da daha fazla üretim için ideal bir miktar olurdu.

2. soru: bir logo mat için boyutu nedir?
Cevap: bizim özel Logo paspas 40, 60, 70, 83, 103, 136, standart genişlikleri, gel 200 cm. özel genişlikleri ve şekilleri vardır bir surcharge tabi.

3. soru: orada arka plan rengini renk değerleri tam vardır?
Cevap: renk tablosu renk (RGB ve Pantone) tam olarak tanımlanması için bireysel paspasınızın (arka plan aynı zamanda cinayet sebebi) için renk değerlerini bulabilirsiniz. Diğer renkleri veya 4c-baskı da uygulanabilir.

4. soru: grafik tasarım ne?
Cevap: dışında başka bir şey sipariş logo veya metin mindere mümkün olduğunca büyük ortalanır. Logo veya metin renkleri bizim Standart renk tablosu-mümkün olduğunca logo renkleri benzer olarak seçilir. Mat için orijinal renk logo istemiyorsanız, başka bir kodla bizim renk tablosu seçebilirsiniz.

5. soru: nasıl bir logo mat yapmak için dosya isteği bir?
Cevap: görüntü dosyaları: JPG, TIF, PSD ya da EPS; BMP, PCX, taranmış görüntüleri (en az 300 DPI, parlak, minimum 10x15cm). 
Lütfen Not: tüm düzenleri üretilen ortalanmış ve gibi büyük Eğer aksi takdirde sipariş değil mümkündür. Bazen düzenleri üretim süreci için adapte zorunda. Genellikle bu uyarlamalar metni etkiler. Harfler mindere okunabilir olması için en az 4 cm olmak zorunda. Küçük kontrast, örneğin deniz ve kara ile çok benzer renk kombinasyonları kaçının.

6. soru: paspaslar iş baskısı nasıl?
Cevap: boş paspaslar temelde beyazdır. Onlar ihtiyaçlarına göre bireysel tasarım baskılı. Mürekkep Püskürtmeli Baskı için oldukça benzer bir yöntemdir. Bu nedenle lütfen kullanılabilir yüzeyiniz ve yayın gerekçesi çok doğru kontrol edin.

7. soru: paspaslar bir kenar var mı?
Cevap: paspaslar her zaman bir mat kenar olmadan istediğiniz dışında kauçuk, yapılan bir kenar vardır. Bu kenar nedeniyle mat açık yere yatıyor. Sert bir malzemedir; paspaslar frazzled olmadan kesilebilir. Bu güçlük tehlikesi nedeniyle olası, ancak önerilmez.

8. soru: kaç rengi kabul edebilir?
Cevap: bizim paspaslar 12 renk yazdırılabilir ve belgili tanımlık fiyat aynı olursa olsun orada bir renk veya 12 renk olmasıdır.

Bizim hizmet
Ücretsiz örnek kalite değerlendirme için sağlanan.
Profesyonel ve deneyimli teknik yardım ve hizmet sunulabilir.
Daha az 50000 metrekare, sipariş için sağlama süresi 7 günden az olur .


Ürün kategorileri : Yazdırılan keçe halı

Ürün resimleri

  • Canlı yer halı paspası özel baskılı
Bu tedarikçi için e-posta
  • *Konu:
  • *İletileri:
    Mesaj 20-8000 karakter arasında olmalıdır
Tedarikçi ile iletişim?Tedarikçi
Jo Xu Ms. Jo Xu
Senin için ne yapabilirim?
Tedarikçi başvurun